Loading

Otvaranje automobila

Kontakt

Adresa Dušana Petrovića Šaneta 52k, Leštane
Telefon 063 284 820
E-mail adresa info@toplockbg.com
Radno vreme Pondeljak - Subota 09-17h, Nedelja NERADNA

Imate pitanje?

  Otvaranje automobila

  Možda vam se već dešavalo da zaključate ključeve u autu ili poznajete nekoga ko je imao takav slučaj. Ili vam se ispraznila baterija na daljincu, a cilindar na vratima iz nekog razloga ne radi. Po pravilu, ovo se uvek desi u najgorem mogućem trenutku. 

  Iako ovakve situacije mogu biti stresne, ponekad i opasne ako se u autu nađu deca ili kućni ljubimac, rešenje postoji. Najsigurniji i najbezbedniji način da uđete u auto je da pozovete profesionalce sa dugogodišnjim iskustvom.

  Broj automobila koje smo otvorili prelazi cifru od 15 000, za 30 godina rada. Za otvaranje koristimo specijalne alate koji ne oštećuju auto, tako da posle otvaranja možete da nastavite dalje kao da se ništa nije desilo.

  Postoji više razloga zbog čega bi trebalo da pozovete baš nas:

  • Brza i efikasna usluga
  • Izlazak na teren u najkraćem mogućem roku
  • Otvaranje bez oštećenja vozila
  • Iskustvo stečeno na preko 15 000 automobila

  Pozovite nas i uverite se u našu brzinu i efikasnost.

  otvaranje automobila beograd

  Brzo, efikasno, sigurno

  Alati koje koristimo za otvaranje auta su dizajnirani tako da ne oštećuju auto pri otvaranju i omogućavaju brz ulazak u auto. Cilj je da posle otvaranja auta možete da nastavite sa svojim aktivnostima, bez potrebe da dodatno trošite svoje vreme i novac.

  Kao i u drugim segmentima posla i u ovom se trudimo da budemo lideri, zbog čega konstantno unapređujemo alate i znanja kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu.

  Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju i možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozivom. Vaš Top Lock tim.