Loading

Popravka auto brava

Kontakt

Adresa Dušana Petrovića Šaneta 52k, Leštane
Telefon 063 284 820
E-mail adresa info@toplockbg.com
Radno vreme Pondeljak - Subota 09-17h, Nedelja NERADNA

Imate pitanje?

  Popravka auto brava

  Kao i svakom drugom delu na autu i bravama je, ne tako retko, potrebna popravka. Brave su jedan od najkorišćenijih delova na autu, tako da nije ni čudo što često dođe do kvarova.

  Ako nikada niste imali problema sa bravama na vašem autu, možete se smatrati srećnim. Ipak, nije na odmet da znate da postoji servis čija je glavna delatnost popravka i servis brava. Ovo su delovi za koje mehaničari nisu dovoljno stručni da sa saigurnošću poprave

  Kada su brave u pitanju jako je važno znati koji su mogući kvarovi i kako ih bezbedno otkloniti, zatim koje delove koristiti, kako se kvar nebi ponovio u kratkom roku. Sve ovo je zasnovano na iskustvu, a naš servis ima preko 30 godina iskustva na polju auto brava i ključeva.

  Usluge koje nudimo su:

  • Popravka i zamena kontakt brava
  • Popravka i zamena brava u vratima
  • Popravka i zamena cilindra na vratima
  • Pakovanje cilindra na ključ
  • Zamena šifre na bravama
  • Otvaranje blokiranih vrata

  Ako imate još neki problem sa bravom koji nismo naveli, javite nam se, sigurno vam možemo pomoći oko tog problema.

  popravka brava beograd

  Koristimo samo orginalne delove

  Iskustvo od preko 30 godina nas je naučilo da su orginalni delovi daleko pouzdaniji od delova koji su iz kopije. Delovi koji su iz kopije su često jeftiniji ali i kratkog veka.

  Važno nam je da se posle popravke ili zamene brave osećate sigurno u vašem autu. Zbog toga se trudimo da uvek imamo orginalne delove i brave za vaš auto, zbog čega uvek možemo da stanemo iza posla koji obavimo.

  Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju i možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili pozivom. Vaš Top Lock tim.